Werkgroep sportgala Etten-Leur zoekt nieuw (liefst jong) talent .

Na een succesvol sportgala op zaterdag 21 januari in theater de Nobelaer wordt er al weer uitgekeken naar het volgende: dat van 27 januari 2024. Niet alleen door de sportjury, die de sporters ieder jaar weer aan mag dragen, maar zeker ook door werkgroep die de avond steeds organiseert. Die werkgroep bestaat momenteel uit 6 leden en er is een vacature, omdat Marieke Bartels er, na jaren trouwe dienst, mee gaat stoppen. Marieke zegt : “ Wees opgewassen tegen leuke mannen met pensioen😊 Het zijn allemaal trouwens zeer actieve leden. De vergaderingen sluit je af met koffie, een wijntje en borrelnootje en soms vers gebakken appeltaart. Een uitgebreide belangstelling in sport is een pre”.

Waar moet je als nieuw lid van de werkgroep aan denken :

  • Je hebt ervaring met social media
  • Je bent bereid de vergaderingen te notuleren en uit te werken
  • Je denkt mee over de inhoud van het sportgala
  • Je helpt ook mee op de dag van het gala zelf

Het is dus belangrijk om je te interesseren in alle sporten in Etten-Leur. Ook al weet je daar soms natuurlijk niet alles van af. Je houdt van dingen organiseren en bent daar goed in . Jongeren vragen zich wellicht af of ze daar niet te jong voor zijn , zo’n bestuursfunctie, maar dat is zeker niet zo.
Je wordt natuurlijk ingewerkt en groeit er vanzelf in.
Bovendien is de diversiteit van de leden van de werkgroep erg belangrijk en daar mogen graag zeker wat jongeren bij!
En ook belangrijk : gezien de huidige samenstelling van de groep hebben vrouwen zeker een voorkeur.

Tenslotte nog een tip van Marieke voor het nieuwe jurylid : “ je moet een brede interesse hebben in sport , dat is de basis, en interesse in de sportieve mens .”

In het kort dus nog even: ben jij de team player, met de juiste communicatieve vaardigheden , die iets heeft met sport, bereid is als vrijwilliger mee te denken en werken aan de voorbereidingen van het jaarlijkse sportgala?
Kun jij met de andere leden 5 tot 6 keer per jaar samen komen voor overleg en werk je ook mee op de dag van het gala zelf?
Dan willen we jou heel graag in onze werkgroep sportgala!

Inschrijven kan vanaf nu door een bericht te sturen naar de voorzitter van de werkgroep , Peter Tunnisen , via het email adres van de website : info@sportgala-ettenleur.nl.

Please follow and like us: