Stemmen, foto’s en programma centrumFIT sportgala.

Uit betrouwbare bron is vernomen dat er op de eerste dag van het stemmen (10 december) meteen al 1644 bezoekers hun stem hebben uitgebracht voor de publieksprijs. Bij het schrijven van dit bericht was dat al verdubbeld  naar 3200 stemmers uit alle delen van de wereld: Spanje, België, Noorwegen, Duitsland. Maar ook van verder weg kwamen stemmen binnen: Rusland, Jamaica, Polen, Australië, Oman, Tanzania en zelfs vanuit de Arabische Emiraten werd gestemd. Alle kandidaten hebben inmiddels al stemmen binnen gehaald. Op het centrumFIT sportgala (zaterdag 26 januari) wordt bekend gemaakt wie de Piet Sprenkels publieksprijs uiteindelijk in de wacht heeft weten te slepen. Tot 10 januari kan nog steeds gestemd worden. De namen van de kandidaten, met hun prestaties, vindt u onder kandidaten op de website.

Inmiddels is de werkgroep druk bezig met de detaillering van het avondvullend programma.

De muzikale invulling wordt, naast Milène, dit jaar voor het eerst mede ingevuld door drie locale zangeressen: Carola Wijtmans, Laura Prins en Kirsten Jochems. Zij nemen m.n. de finale en de after-party voor hun rekening. Dans wordt wederom verzorgd door Trivium Sport&Dance en door dansstudio Nicole van Twist.U kunt genieten van een karate demonstratie en als klap op de vuurpijl heeft de galagroep wederom een spectaculaire publiekstrekker weten vast te leggen. Daarover een volgende keer meer. U begrijpt dat een dergelijk programma niet gerealiseerd kan worden zonder de medewerking van onze hoofdsponsor centrumFIT en vele sub-sponsoren. Hartelijke dank! U vindt ze allemaal op de website. Hoofd bestanddeel van de avond is en blijft uiteraard de bekendmaking van de verschillende sporttitels van Etten-Leur.

Foto’s.
Tijdens het sportgala worden alle sporters, ploegen/teams aan het publiek gepresenteerd. In verband met deze presentatie wordt gevraagd om zo snel mogelijk een (of meerdere) recente (actie)foto(’s) en een portret-teamfoto per e-mail naar Leo Dekkers te sturen. (ldekkers@me.com) Dit kan al vanaf heden. U hoeft echt niet te wachten tot het laatste moment.

 

Please follow and like us: