Sportgala dringend op zoek naar kandidaten

Het programma van ‘Evenwicht Sportgala Etten-Leur 2023′ is bijna rond. Nu nog sporters. De jury is naarstig op zoek naar kandidaten voor de diverse uit te reiken eretitels.

Stella Marijnissen Etten-Leur

De strijd gaat om de titels sportman, sportvrouw, sportploeg en sporter met beperking van het jaar 2022. Daarnaast worden jonge sporttalenten voorgesteld in de Helma Dielemans Jeugdparade.
Maar dan moet je wel kandidaten hebben en Riet Bias, lid van de sportjury, maakt zich daar een beetje zorgen over. „We zijn hartstikke enthousiast dat we na twee jaar met coronaperikelen weer een sportgala kunnen organiseren, maar we hebben dit jaar eigenlijk nog weinig om op terug te vallen. Normaal gesproken houden we alle berichten en uitslagen van sporters het hele jaar bij, maar veel is er niet binnengekomen. Het sportseizoen is dit jaar feitelijk ook pas in augustus begonnen.”
Daarom doet de jury een dringende oproep aan sporters en verenigingen om zich op te geven via rietbias@hotmail.com of sportgala-ettenleur.nl. Individuele sporters en talenten moeten wel minimaal één jaar in Etten-Leur wonen, de ploegen moeten uiteraard uit Etten-Leur komen. Opgeven kan tot i december, waarna via desite gestemd kan worden op kandidaten voor de Piet Sprenkels Publieksprijs.
Het sportgala is op 21 januari in De Nobelaer. ,,We hebben het programma rond de sporters zo goed als ingevuld”, vertelt Peter Tunnisen, voorzitter van de werkgroep en presentator van het gala. ,,Een Irish dance group, singer songwriter Amanda, een demonstratie van de oud-Etten-Leurse ijshockeyclub de Yeti’s, een jongleur, optredens van dansschool Nicole van Twist en een spectaculaire finale. Maar dat is nog een verrassing.” Toegang is gratis.

Please follow and like us: