Programma centrumFIT sportgala bijna rond.

De werkgroep sportgala kan met een gerust hart het ‘kerstreces’ tegemoet zien: het programma 2019 is namelijk nagenoeg rond. Tijd dus om en tipje van de sluier op te lichten. Het omlijstend programma van de sportverkiezingen zit weer boordevol zang, dans en entertainment. Zaterdag 26 januari is zeker een datum om alvast af te blokken in de agenda 2019.

Ten eerste zal natuurlijk onze vaste en gewaardeerde ‘huiszangeres’ Milène van der Smissen een spetterende bijdrage leveren. Haar muzikale veelzijdigheid is alom bekend. ”Milène heeft haar reeds geboekte vakantie aangepast om op het sportgala aanwezig te kunnen zijn.” aldus voorzitter en presentator Peter Tunnisen. “Zij wordt daarin dit jaar bijgestaan door drie Etten- Leurse zangeressen. Kom naar het centrumFIT sportgala en laat u verrassen. Verder hebben we weer diverse dansoptredens en hebben we een Etten-Leurse sportvereniging bereid gevonden een demonstratie te geven. Ook de publiekstrekker ontbreekt niet. Maar dat blijft nog even geheim,” besluit Peter Tunnisen.

De deadline voor het aanmelden van kandidaten is 25 november. (let op!!!! op Facebook staat de verkeerde datum).  Daarna zal na de volgende juryvergadering de shortlist van kandidaten bekend worden gemaakt. Even later begint ook het stemmen voor de publieksprijs. Daarbij hebben de sportmannen en – vrouwen concurrentie gekregen van de sporters met beperking. Want uiteraard dingen zij ook mee naar de fel begeerde Piet Sprenkels publieksprijs.

Please follow and like us: