Milène van der Smissen treed op – Ben jij er ook bij?

Op 27 januari 2024 zal de getalenteerde Milène van der Smissen schitteren tijdens het langverwachte Sportgala in de Nobelaer. Deze veelzijdige artiest heeft indruk gemaakt met haar buitengewone vocale vaardigheden en betoverende podiumoptredens. Van der Smissen, bekend om haar unieke stemgeluid en charisma, zal het publiek trakteren op meerdere betoverende optredens gedurende de avond.

De Nobelaer zal het toneel zijn van een onvergetelijke ervaring, waarin Milène van der Smissen haar artistieke veelzijdigheid zal tonen. Haar optredens zullen niet alleen een lust voor het oor zijn, maar ook een visueel spektakel dat de aanwezigen in verrukking zal brengen. Met een repertoire dat zowel klassieke als hedendaagse muziek omvat, belooft Milène van der Smissen een briljante bijdrage te leveren aan de feestelijke sfeer van het Sportgala 2024.

Het Sportgala, gehouden in de Nobelaer op 27 januari, biedt gratis toegang voor alle geïnteresseerden. We nodigen iedereen uit om te genieten van de prachtige optredens van Milène van der Smissen en de buitengewone viering van sportieve prestaties. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een magische avond vol muziek en inspiratie.

Please follow and like us: