Kandidaten sportgala bekend.

Na een aantal zeer intensieve vergaderingen heeft de jury van het centrumFIT sportgala de kandidaten voor de sporttitels 2018 bekend gemaakt. Het sportgala telt behalve de categorie sportman, sportvrouw, sportploeg ook een nieuwe categorie namelijk sporter met beperking. Daarnaast mogen we jongste categorie, de Etten-Leurse sporttalenten, zeker niet vergeten. Want ook daar zitten een aantal sportkanjers tussen. Het 37e gala wordt gehouden op zaterdag 26 januari 2019  in Nieuwe Nobelaer. Aanvang 20.15 uur. De toegang is gratis.

In de categorie sportman zijn (in willekeurige volgorde) de volgende kandidaten geselecteerd: Sven van Merode (hoogspringen), Chiel van Bedaf (paardensport), Kees Lazeroms (atletiek), Timo Spaans en IJsbrand Buijnsters (zwemmen), Bart Meijers (voetbal)
In de categorie sportvrouw doen zes kandidaten een gooi naar de titel. In willekeurige volgorde zijn dat: Nienke Monden (paardensport), Jose van der Linden (atletiek) Selene Wortel (zwemmen), Monique van de Ree (wielrennen), Esra van Ramele (rugby) en Jente Rommens (kunstrijden).
Bij de sportploegen heeft de jury de volgende ploegen/teams  geselecteerd: Divine van Dansschool Nicole van Twist;  TTV Tanaka jeugd 1; DSE jongens 19-1; TC Etten 2e team padel en Trivium Sport & Dance (Amy Kools en Krista van Elteren).
In de categorie Sporter met beperking heeft de jury er voor gekozen om deze eerste keer Etten-Leur kennis te laten maken met alle aangemelde kandidaten. Zij komen allemaal in beeld waarna er één kandidaat uitgelicht wordt. Hij of zij zal de eerste sporter met beperking van Etten-Leur worden. De kandidaten voor deze nieuwe titel zijn: Micha Spaanstra de Vos (rolstoeltennis); Stan Dielemans (atletiek); Baries Westphal, Tanja Baremans en Rik Snepvangers (tennis); Bart de Bruijn (zwemmen); Wouter de Kort en Mariëlle van Oosterhout (racerunner); Max Lambregts en Mariëlle Peters (rolstoelhockey); Arnold de Vooght (goalball) en Melvin Wijkhuisen (hockey)

Tot slot de kandidaten bij de aanstormende Etten-Leurse sportkanjers. In deze categorie zijn acht talenten door de jury geselecteerd. In willekeurige volgorde zijn dat: Dewi Govaers (turnen); Lindsay van Zundert (kunstrijden); Femke Braat (paardensport); Jens Walvoort (motorcross); Stan Reit en Finn van Kalmthout (motortrial); Casper Spaans (zwemmen en badminton);  Ruben Verhaeren( tafeltennis)

Foto’s.
Tijdens het centrumFIT sportgala op 26 januari worden alle bovengenoemde sporters, ploegen/teams aan het publiek gepresenteerd. In verband met deze presentatie wordt gevraagd om zo snel mogelijk een (of meerdere) recente (actie)foto(’s) en een portret-teamfoto per e-mail naar Leo Dekkers te sturen. (ldekkers@me.com) Dit kan al vanaf heden. U hoeft echt niet te wachten tot het laatste moment.

Stemmen:
Van 10 december tot 10 januari kan er gestemd worden voor de felbegeerde Piet Sprenkels Publieksprijs. Stemmen kan op alle kandidaten in de categorie sportman – sportvrouw en sporter met beperking. Meer informatie hierover is binnen kort te lezen op de website onder het menu-item <kandidaten>:

www.sportgala-ettenleur.nl.

Please follow and like us: