Achilles en DIO op podium bij CentrumFIT sportgala.

Bij het komende centrumFIT sportgala op zaterdag 3 februari zullen Achilles en DIO met een spectaculaire show de bezoekers verrassen. Atletiekvereniging Achilles zal laten zien dat kangoo jump meer is dan wandelen en rennen op  speciale schoenen met vering. Ook springen en dansen hoort in dit rijtje thuis. Elke trainingsavond (maandag- en woensdagavond) zijn er vier sport-en spelvarianten waaruit de kangoo jumpers kunnen kiezen. Op eigen tempo de baan rondwandelen of rennen, er is een kinder – en jongerengroep, een obstakelbaan maar ook een muzikale sessie. En met dit laatste gaan de Kangoo jumps op het podium van Nieuwe Nobelaer een verrassende act laten zien.

 

De tweede lokale sportvereniging die iets speciaals in petto heeft is DIO. Zij laten zien wat er op een tumblingbaan allemaal mogelijk is. Een tumblingbaan is een met lucht gevulde lange mat waarop, door de verende werking van lucht, veel trucs mogelijk zijn, die op een gewone lange mat te moeilijk of te gevaarlijk zijn. Daarnaast is er door de dempende werking bij de afzet en de landing veel minder blessuregevaar. De springers(sters) van DIO zijn op 3 februari helemaal klaar voor een spetterend optreden.

Het centrumFIT sportgala op zaterdag 3 februari is gratis toegankelijk en begint om 20.15 uur. Om 20.00 uur gaan de deuren van de theaterzaal open. Wees op tijd, want vol is ook echt vol.

Please follow and like us: