Dit zijn de genomineerden van het Sportgala

ETTEN-LEUR – De sportjury heeft deze week weer de namen bekendgemaakt van de sporters die in aanmerking kunnen komen voor de verschillende sporttitels tijdens het Sportgala Etten-Leur. De 40e editie van het Sportgala zal op zaterdag 27 januari 2024 in de Nobelaer worden gehouden.

De jury, onder leiding van voorzitter Jef van Vliet, heeft het afgelopen jaar weer zeer nauwkeurig alle sportieve prestaties van de inwoners van Etten-Leur op de voet gevolgd. Nu worden alle kandidaten bekendgemaakt en vervolgens zal een kandidaat gehuldigd worden tijdens het gala in januari volgend jaar als de uiteindelijke winnaar per categorie.

Sportman
Voor de prijs sportman van het jaar 2023 zijn 7 kandidaten geselecteerd: Dennis De Freijtas (atletiek), Shamil Koedanetov (boksen), Dion van Laarhoven (windsurfen), Lino Julien (rugby), Ad van Beek (atletiek), Jens Walvoort (motorcross), Rens Duurland (rugby).

Sportvrouw
Voor de prijs sportvrouw van het jaar 2023 zijn de volgende 6 kandidaten uitgekozen: Lindsay van Zundert (kunstrijden), Marjon van Oudenaarden (atletiek ),Christel Schalk (paardensport), Cia Smulders (atletiek), Leonie Pluer (Twirling), Quinie Verheijen (Obstacle Running).

Sportploeg
Bij de sportploegen zijn de volgende 7 teams kanshebber: Rowi Dames recreanten 2 en Meiden A1 (volleybal), Twirling Sport West Brabant, Tanaka Dames 1 en Heren 1 (tafeltennis), HCEL Heren 30-1 (veteranen) en Dames 2 (hockey)

Sporter met een beperking
Jury Sportgala zoekt nog talenten met een beperking uit Etten-Leur.Ben jij of ken jij die sporter(s) dan komen we graag met jou/jullie in contact. Meld je aan via info@sportgala-ettenleur.nl..

Helma Dielemans Talentenparade
Ook heeft onze gemeente veel jeugdige sporters die de jury graag in het zonnetje willen zetten. De jonge talenten die in de Helma Dielemans Talentenparade in de schijnwerpers gezet worden zijn: Yill van Bezouw ( zwemmen ), Sem van der Heijden (karten), Jasper Joosen (turnen), Naomi Govaers (turnen), Dewi Govaers (turnen), Mik Akkermans (voetbal)

Vanaf 10 december 2023 t/m 10 januari 2024 kan er weer gestemd worden voor de Piet Sprenkels Publieksprijs via sportgala-ettenleur.nl/

Please follow and like us: