Aanmelden

Aanmelden kandidaten voor 38e CENTRUM-FIT Sportgala

ETTEN-LEUR- Op zaterdag 25 januari 2020 vindt in de Nieuwe Nobelaer het 38ste Etten-Leurse CENTRUM-FIT Sportgala plaats.

Wie wordt sportman? Sportvrouw? Welke ploeg wordt sportploeg van het jaar 2019? Wie wordt de sporter(ster) met een beperking? En wie komen in aanmerking om in het zonnetje te worden gezet in de categorie sporttalenten tijdens dit centrum FIT Sportgala??
En ook dit jaar is er natuurlijk weer de publieksprijs.

De werkgroep is al druk bezig om weer een kwalitatief hoogstaand programma in elkaar te zetten. Ook de jury is volop aan het werk om alle prestaties van onze Etten-Leurse sporters in beeld te krijgen. Zij doen dan ook een oproep aan de verenigingen en inwoners om ervoor te zorgen dat alle kandidaten bij de jury in beeld komen.

Aanmelden kan via de website: www.sportgala-ettenleur.nl (contact-pagina)of rechtstreeks naar jurylid Riet Bias rietbias@hotmail.com

Titels

Eerder dit jaar waren de titels voor zwemmer Timo Spaans( sportman), Esra van Ramele (sportvrouw) en de jongens onder 19 van DSE (sportploeg), Mischa Spaanstra (sporter met beperking).

Wouter de kort won de publieksprijs.

Kijk eens goed rond bij uw vereniging naar teams en individuele sporters die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd en meld hen aan.

Aanmeldformulier

8 + 8 =

Bezoek onze facebookpagina