Omschrijving

In Etten leur geven wij les in sporthal de Gong

Op dinsdagmiddag om 16.00 uur voor de kleinsten vanaf 4 jaar en de ouderen vanaf 8 jaar om 16.55 uur

Wij geven les in Judo / Jiu Jitsu en indien er voldoende aanmeldingen zijn een cursus zelfverdediging, die bestaat uit 10 lessen

Ook gaan we in september starten met peuterjudo mensen kunnen zich hiervoor al opgeven. Bij  voldoende aanmeldingen wil ik gaan kijken welke dag en tijd hiervoor geschikt is.

Wedstrijden/kampioenschappen

Wedstrijden per jaar vanuit eigen club ook voor andere verenigingen gemiddeld (indien geen corona) 20 wedstrijden namelijk Lintjestoernooien en Puntentoernooien voor alle verenigingen uit de regio

Clubkampioenschappen alleen voor leden 1 keer per jaar

Lidmaatschap & contributie

De kosten voor het lidmaatschap voor de judo en Jiu Jitsu waren en zijn de afgelopen 5 jaar hetzelfde gebleven namelijk € 26,50 per maand en is per maand opzegbaar, maar zal waarschijnlijk door alle kosten naar € 27,50 gaan ( is nog in overleg)

Lintjestoernooien en Puntentoernooien kosten hiervan zijn € 6,50 per keer en ook afhankelijk van de gestegen kosten voor prijzen ed.

Bijzonderheden

Indien de judoka er geschikt voor is gaan we naar andere toernooien in het land en als ze het kunnen en willen kunnen wij wel iedere maand naar 8 verschillende toernooien gaan.