Omschrijving

Pilates Studio Lianne is de enige pilates studio in Etten-Leur. Gespecialiseerd in de originele pilates methode. Naast de pilates tevens uniek met de Body Barre en de Pilatesstick-lessen. Privélessen worden gegeven op authentiek pilates apparatuur o.a de Reformer, Barrel en Chair.

Wedstrijden/kampioenschappen

Pilates Studio Lianne traint kunstschaatster Lindsay van Zundert. Zij is dit jaar 18e geworden tijdens de Olympische spelen in Beijing.

Lidmaatschap & contributie

Wie kunnen lid worden? De lessen kunnen gevolgd worden v.a. ong 14 jaar tot hoge leeftijd. Zowel voor getrainde als ongetrainde mensen.

Hoe kan je lid worden? Een proefles is aan te vragen via mail, app of telefonisch

Wat is de contributie? Dit is te vinden op de website

Bijzonderheden

Of je nu een stressvol leven hebt, een zittend of zwaar lichamelijk beroep uitoefent, hardloopt, krachttraining of een andere tak van sport beoefend, wanneer je de techniek van de Klassieke Pilates goed eigen hebt gemaakt zal je merken dat de effecten positief zijn.
Al na enkele lessen wordt je je bewuster van je lichaam, merk je een verbetering in je houding en wordt je lijf strakker. De pilates oefeningen helpen om het lichaam sterker en soepeler te maken, je balans en coördinatie te verbeteren en lichaam en geest te verbinden.
Overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt.