TTV Tanaka

Sport(en): Tafeltennis

van Genkstraat 20
4871XA Etten-Leur

Omschrijving

Tafeltennis is een sport, voor jong en oud, competitief en recreatief. Als wedstrijdsport stelt tafeltennis hoge lichamelijke en mentale eisen aan de spelers. Bij Tanaka wordt dit van jongs af aan spelenderwijs bijgebracht. Uiteraard is plezier de belangrijkste factor van de sport. Bij Tanaka zijn er ook veel spelers die niet prestatiegericht, maar juist recreatief willen tafeltennissen. Ook dat kan bij Tanaka!

Wedstrijden/kampioenschappen

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert wekelijks een competitie en toernooien op verschillende niveaus. Bij Tanaka zelf zijn er de traditionele clubkampioenschappen in januari en gezelligheidstoernooien met Pasen en Pinksteren. Regelmatig worden er ook door andere verenigingen uit de regio toernooien georganiseerd. Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij Tanaka, dus onze Activiteitencommissie organiseert regelmatig quiz- en feestavonden!

Lidmaatschap & contributie

Iedereen kan bij ons lid worden van jong tot oud en van elk niveau. Kom vooral een keer meetrainen of een balletje slaan, we maken dan graag kennis en vertellen je alles wat je wilt weten over de tafeltennissen bij Tanaka. Iedere geïnteresseerde heeft de mogelijkheid om drie keer gratis proef te draaien tijdens een training. Kijk voor meer informatie over ons lidmaatschap op onze website