Omschrijving

Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Lekker trainen en je volle inzet geven tijdens een wedstrijd, in een gezellig team. Naast het sporten staat gezelligheid en een goede sfeer ook hoog in het vaandel. Focus heeft een mooie kantine, waar jaarlijks vele activiteiten worden georganiseerd: Kaartavondjes, een playbackshow, koppelschiettoernooi, BBQ, seizoensafsluiting… alle leden, maar ook familie en vrienden van onze korfballers, zijn hierbij van harte welkom. KV Focus is met recht een sportvereniging voor het hele gezin. KV Focus beschikt over enthousiaste trainer/coaches die, naast de sportieve prestatie, ook veel belang hechten aan het sportplezier.

Wedstrijden/kampioenschappen

De wedstrijden van KV Focus worden gespeeld op zaterdagen. Deze worden gepland i.c.m. de KNKV.(bond) en worden op die manier ingevuld. In de vakantieperiode worden ben je meestal vrij. Aan het begin van het nieuwe seizoen organiseren we ieder jaar een driekamp waarin er oefenwedstrijden gespeeld worden voor de start van de competitie. Verder organiseren we tussendoor nog leuke activiteiten als dubbelschiet toernooi, 30 seconds avond, carnavalsfeest, noem het maar op.

Korfballen kan het hele jaar door. De veldcompetitie start in september en loopt door tot eind oktober.

​Het zaalseizoen is van november tot half maart en daarna gaan we weer naar buiten tot aan de zomerstop (mei/juni).

Lidmaatschap & contributie

Zin in korfballen bij KV Focus of nieuwsgierig geworden naar het spelletje? Wij nodigen je graag uit om eens te komen kijken bij een wedstrijd of om een paar keer mee te trainen. Meld je aan of kom gewoon een keertje langs. Iedereen mag vrijblijvend 4x komen trainen! Vanaf 4 jaar kun je al lid worden.

Contributie 18+
Contributie 16 t/m 18 jaar
Contributie 12 t/m 15 jaar
Contributie   6 t/m 11 jaar
Contributie   4 t/m  5 jaar
Contributie  verenigingslid
€ 52,25
€ 41,80
€ 31,35
€ 26,15
€ 15,70
€   7,80

Bijzonderheden

Korfbal is een sport wat gespeeld wordt op 2 locaties. In het voorjaar en in het najaar wordt deze sport gespeeld op het veld en in de periode tussen oktober en april wordt dit gespeeld in de zaal.