Programma voor centrumfit sportgala zo goed als rond

Organisatie zit dringend om nieuwe sponsors verlegen !

Op zaterdag 25 januari 2020 staat in Nieuwe Nobelaer voor de 38e keer het Sportgala van Etten-Leur op het programma. Traditiegetrouw worden tijdens het gala de sportvrouw, sportman, sportploeg en sporter met beperking bekend gemaakt. Daarnaast wordt ook bekend gemaakt wie de Piet Sprenkels Publieksprijs heeft gewonnen en welke talenten op basis van hun prestaties over het jaar 2019 in het zonnetje worden gezet.
Naast het bekend maken van de prijzen zorgt de werkgroep Sportgala ieder jaar weer voor een spectaculair omlijstend programma. Het muzikale gedeelte van het gala wordt deze editie verzorgd door Sharon Peeters. Sharon is lid van United by music. United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Sharon is zeer vereerd dat ze tijdens het Gala mag optreden en zij zal twee liedjes zingen.
Verder zijn optredens te verwachten van schermvereniging Beau Geste uit Roosendaal, het damesteam van Rugbyclub REL en Roosendaal, Mabuhay Self Defence, en huidig NL-kampioen en wereldkampioen ‘master of creativity’ Sietse van Berkel zal met een BMX demonstratie het publiek doen verbazen.
Uiteraard is er ook weer voldoende dans in het programma opgenomen, o.a. van Dansschool Nicole van Twist en street en breakdancegroep the Floorillaz.

De organisatie van het CentrumFit Sportgala zit zeer dringend om sponsors verlegen. Helaas zijn er een paar belangrijke sponsors weggevallen, waardoor het moeilijk wordt om een representatief programma te kunnen blijven presenteren. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Daniel van den Hooven ( 0683454748) of Peter Tunnisen (0652854815)

Please follow and like us: